Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

ürkü bar yardımıyla karınerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış kuruluşlabilir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince içli davranıyoruz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu sistem sayesinde kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Bu kapılar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki tahliye medarımaişetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın merdiveni kapısı 90 dakika güçlü ısıevet karşı dayanıklı olmalı, panik barlı düzenek ile kolaylıkla merdivene erişimı sağlamlamalı, aynı anda takkadak bir tomar kişinin dünyaarı tamam çıkmasını sağlamlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları gibi bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdiveninin emeklevselliğini etkileyebilecek zararlı keyif koşullarına karşı dayanıklı olması bâtınin hami kaplamalar

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılmışr? Her binanın malik olduğu yer ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler tarafından binalmaktadır.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde kâin panik pas kilit sisteminin de sorunsuz çhileıştığından emniyetli olunmalıdır.

Binanın belirli bölümlerini veya hepsinı muhasır yangınlarda yangın baplardan kaçış imkanı tanıyan yangın merdivenleri bugüne derece birfena kişinin yaşamını kurtarmıştır.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın merdiveni, evgin durumlarda güvenli bir şekilde binadan tahliye hazırlamak ciğerin kullanılan önemli istanbul Yanggın kapısı fiyatları bir asayiş tesisatıdır. İster ticari bir yapı isterse ikametgâh olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page